Bemiddelijk

Je Bemiddelaar in familiezaken

Toeval bestaat niet. Toch niet in mijn woordenboek. Ik zweer bij duidelijkheid als de sleutel tot succesvolle samenwerkingen. Kies uit drie kant-en-klare formules en je weet precies wat je mag verwachten. Zonder kleine lettertjes, maar altijd in het grootste vertrouwen. 

advocaat familierecht

Je Bemiddelaar in familiezaken

Toeval bestaat niet. Toch niet in mijn woordenboek. Ik zweer bij duidelijkheid als de sleutel tot succesvolle samenwerkingen. Al vanaf ons eerste contact. Kies uit drie kant-en-klare formules en je weet precies wat je mag verwachten. Zonder kleine lettertjes, maar altijd in het grootste vertrouwen. Atypisch? Eerder logisch.

advocaat familierecht

OOk onze aanpak is drieledig.
Maak kennis met onze pijlers.

Welbewust aangepakt

Hou je van rechttoe rechtaan? Dan is dit basispakket misschien wel iets voor jou. Het principe is zo klaar als een klontje: ik ondersteun je enkel waar jij dat nodig vindt en factureer na iedere dienstverlening precies het aantal gepresteerde uren. Niet minder en al zeker niet meer. En volledig conform de vooraf geformuleerde tarieven. Zo zet jij de lijnen van onze samenwerking helemaal zelf uit en bewaak je nauwgezet het totale kostenplaatje bij elke stap.

Welbesproken begeleid

Bij je gsm-abonnement weet je vooraf exact wat inbegrepen is en waarvoor je extra betaalt. Waarom niet kiezen voor een soortgelijke aanpak bij de afhandeling van je bemiddelingstraject? Met dit comfortpakket aan vast tarief heb je sowieso recht op vier afspraken, één uur administratieve opvolging en een ruim aanbod aan diensten zoals de opmaak van je dossier en bemiddelingsovereenkomst. Betalen doe je stapsgewijs. 

Weldoordacht ontzorgd

Vier afspraken en één opvolgingsgesprek, samenstelling van het dossier en de bemiddelingsovereenkomst, twee uur administratie, neerlegging bij de rechtbank en de volledige afhandeling van je zaak: het ontzorgingspakket heeft het állemaal. Voor een fixed price neem ik jouw bemiddeling van a tot z voor mijn rekening. Met de all-in formule slaap je het hele traject door op twee oren en betaal je de factuur stapsgewijs.

bemiddelaar familiezaken

EEN KWESTIE VAN GEZOND(E) VERSTAND(HOUDING)

Je weet wat ze zeggen over goede afspraken. Wees gerust: ik ambieer geen plekje in je persoonlijke vriendenkring. Al blijf ik gedurende onze hele samenwerking wel dicht aan je zijde. Zakelijk maar tegelijk makkelijk aanspreekbaar en áltijd in de buurt.

Ik verdiep me in jouw leefwereld en denk met je mee. Dus stel me al je vragen en deel je 1001 bekommernissen. Ik antwoord zo concreet mogelijk en breng je terug naar de kern. Serieus waar het moet, met een kwinkslag waar het kan. Onze professionele band aanhalen?

van conflict naar kans

Elk einde is ook een nieuw begin. Een cliché als een huis, maar toch een waarheid die je best niet negeert. Wil jij graag vechtscheidend door het leven? De impact van een relatiebreuk is al groot genoeg zonder al die negatieve energie. Bij bemiddeling gaan we na waar je elkaar kwijtraakte, herstellen we de communicatie en leren we begrip hebben voor elkaars situatie. Zo gebruik je je conflict als een kans om weer verder te gaan en opnieuw positief in het leven te staan.

bemiddelaar familiezaken

ontdek nog meer
over bemiddelijk